Företagsresor

Investera i er framtid på ett unikt och annorlunda sätt med Steven&Friends

🌟 Skapa engagemang och företagskultur: Är ni redo att ta nästa steg i er företagsutveckling? Att investera i era kunder, medarbetare och samarbetspartner på ett unikt och annorlunda sätt är nyckeln till en stark företagskultur och framgångsrik verksamhet. Genom att välja Steven&Friends för era företags- och konferensresor tar ni det första steget mot att skapa ett engagerat och sammansvetsat team.

🦓 Tanzaniasafari – en oöverträffad upplevelse: Våra resor tar er till de mest spännande destinationerna i Tanzania och ger möjligheten att förena extraordinära upplevelser med teambuilding och meningsfulla samtal. Vill ni njuta av en lunch i fantastisk vildmarksmiljö, utmana era sinnen under en safari eller utforska andra spännande aktiviteter, handplockade av våra reseexperter? Vi hittar det bästa upplägget för just ert företag!

🌍 Skapa en fokuserad gemenskap: När ni tar ett steg bort från vardagens brus och distraktioner skapar ni en unik miljö för att bygga starka relationer och fördjupa er förståelse för er omvärld. En safari ger er möjligheten att inte bara lära mer om världen omkring er, utan också att upptäcka nya sidor hos er själva.

Bjud in era medarbetare och värdefulla kunder till en oförglömlig upplevelse som inte bara gynnar ert företag utan också de människor som lever av turism i Tanzania. Att resa med Steven&Friends är en investering i er framtid och era partnerskap – och det är en resa som förändrar perspektiv och öppnar dörrar till nya möjligheter.

🌄 Kontakta oss idag för att börja er resa mot framgång! 🌄

Unika upplevelser

Väljer du någon av våra specialresor är du själv med och utformar din resa genom att välja någon eller några av nedanstående upplevelser till programmet. I viss mån kan unika upplevelser även läggas till ett kombinationspaket. En del av upplevelserna ingår också redan i våra paket. Skriv i fältet ”övriga önskemål” i offertförfrågan vilka upplevelser du är intresserad av.

Besök i en massajby

Att besöka en massajby är en chans att få en inblick i detta folks fascinerande traditioner och livsstil. Det brukar också finnas möjlighet att köpa lokalt, traditionellt hantverk. Kostnaden för ett besök brukar vara ca 50 USD/bil.

Luftballongsafari

Tänk dig att ljudlöst glida fram en bit över marken medan solen stiger över horisonten och savannen vaknar till en ny dag. En luftballongsafari är en unik upplevelse och ett fantastiskt minne att dela med ditt resesällskap. Här kan du i lugn och ro betrakta djuren från ovan utan att de tar någon notis om dig. Flera av Tanzanias parker erbjuder luftballongsafari, bland annat Serengeti.

Safariäventyr på natten

Att uppleva djurlivet i nationalparkerna efter mörkrets inbrott är något helt annat än safariturer i dagsljus. Många djur är mer aktiva efter att solen gått ner, och under en nattsafari får du en unik möjlighet att uppleva hur naturen vaknar till liv medan mörkret faller. I takt med att ditt synfält begränsas kommer du att bli alltmer medveten om hur övriga sinnesintryck förstärks. Kan du höra flodhästarna när de vältrar sig i vattnet? Känner du lukten av elefanterna som nyss korsat vägen framför dig?

Utflykter på Zanzibar

Det fascinerande Stone Town med sin spännande historia och kultur är väl värd ett besök. Och varför inte göra ett stopp på vägen och besöka öns berömda kryddodlingar. Från Stone Town kan du sedan ta båten till Prison Island och se de stora sköldpaddorna som lever där. Väljer du en kryddtur får du inte bara doftminnen av vanilj, kanel och muskot utan också en fin lektion i öns historia. 

Simma med delfiner eller prova på dykning

På Zanzibar har du inte bara möjlighet att möta djurlivet på land, utan även i havet. Fråga även på ditt hotell om de olika unika upplevelser som finns.

Våra andra erbjudanden

Boendeform

På Zanzibar bor du på hotell, under din safari på lodge eller tältlodge.

En lodge är ett vildmarkshotell som ligger i nära anslutning till djur och natur. Du bor i rum med egen dusch och toalett. Måltider tillhandahålls av lodgen. Ofta finns trevliga sällskapsytor med närhet till naturen. Vissa ställen erbjuder olika faciliteter som exempelvis pool.

En tältlodge skiljer sig från en lodge genom att ditt ”rum” består av ett stort tält, vilket ger en mer naturnära upplevelse. Tälten har egen dusch och toalett, och är inredda som rum, med säng och eventuellt andra möbler. .

Du kan välja på följande komfortnivåer: .

Komfort

Hotellen och safarilodgerna i denna kategori är trevliga, bekväma och prisvärda. Egen toalett och dusch är standard även på denna nivå. Alla boenden är noggrant utvalda av Steven&Friends för att erbjuda den perfekta balansen mellan pris och kvalitet. .

Måltider: Helpension på safari och halvpension på Zanzibar. .

Komfort Plus

Hotellen och safarilodgerna i denna kategori håller mycket hög standard. Alla boenden är noggrant utvalda och kontrollerade av Steven&Friends, för att garantera att de lever upp till våra högt ställda krav på bekvämlighet och service.

Måltider: Helpension på safari och Zanzibar.

Lyx

I denna kategori finner du de riktigt exklusiva hotellen och safarilodgerna. Alla boenden är noggrant utvalda och kontrollerade av Steven&Friends, för att garantera att de håller absolut toppstandard.

Måltider: Helpension på safari och Zanzibar.

Boka en kostnadsfri personlig rådgivning

Steven&Friends erbjuder 30 minuters kostnadsfri personlig telefonrådgivning när du bokar via oss. Passa på att få experthjälp med dina frågor och värdefull kunskap inför resan. Det skapar trygghet och hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse!